Diner in de wijngaard

Pakket 'Gran reserva'

Een jaar lang ultieme wijnbeleving (alles voor 2 pers.)

Bekijk de labels

Gefeliciteerd met jouw keuze voor adoptiepakket 'Gran reserva'. Nu komt de leukste stap; kies  jouw favoriete wijnlabel! Er zijn  6 varianten, én we maken het je makkelijk; de inhoud van de cadeaubox en de wijnbelevingen zijn bij alle varianten hetzelfde. Het verschil zit enkel in het wijnetiket. De wijnkeuze (wit of rood) maak je in de laatste stap van jouw bestelproces. 


Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag nog verzonden

Kies jouw wijnlabel

Jonge Druif

Vieren van een mijlpaal: Ooit lag die jonge druif in je armen en kon je je maar moeilijk voorstellen dat hij/ zij nu zo groot zou zijn. Zijn de ineens 18 jaar, gaan ze op kamers, of hebben ze alweer hun diploma gehaald. Waar blijft de tijd? Nog een keer een aai over de bol, een kneepje in de wang. Oud genoeg om van heerlijke biologische wijnen te kunnen genieten, maar stiekem blijven ze altijd je kleine druif.
345,-

Torteldruiven

Vieren van de liefde: 'Ja!' Dat is wat deze druiven zeggen. Ja voor de liefde, Ja voor lekkere wijn, Ja voor het genieten! Met Wijntuinen weet je zeker dat je het verliefde stel, bruidspaar of huwelijksjubelanten verrast met een prachtige cadeaubox en heerlijke wijnen rechtstreeks van de wijnboer.
345,-

Oude Tak

Vieren van een mijlpaal: Ze zeggen wel dat wijn met de jaren lekkerder wordt. Dat geldt zeker voor deze Oude Tak. Bereikt je vriend of vriendin een mooie leeftijd, gaat hij/ zij met pensioen of is er een ander jubileum te vieren? Prikkel alle (ervaren) zintuigen met deze fantastische wijnbeleving. Kijk je ogen uit over de wijnvelden, ervaar de ultieme smaaksensatie’s en geniet van de flessen uit jouw oogst! 
345,-

Wijnmeester

Vieren van een bijzonder moment: De Wijnmeester heeft altijd gelijk. Dat straalt hij niet alleen uit, hij weet het ook. Van buiten een ruwe bolster, van binnen nog steeds dat jonge ventje dat het liefst de hele dag in bomen klimt. Of met vuur speelt. Daarom vind je de Wijnmeester vaak in de buurt van de barbecue. Verras deze heerlijke vent met een strakke cadeaubox en laat hem kennis maken met de wereld van Nederlandse biologische wijnen. Gaat ie waarderen.
345,-

Wijnmuze

Vieren van een bijzonder moment: De wijnmuze. Ongrijpbaar, mysterieus, maar met een hart van goud. Op deze chica kun je rekenen. Geef een wijnbeleving aan de wijnmuze in jouw leven. Verras haar met een prachtige cadeaubox en biedt haar een kijkje in de wereld van de eerlijke biologische wijnen.

345,-

Santé

(Binnenkort beschikbaar)345,-

Een jaar lang wijnbeleving

Met het Wijntuinen adoptiepakket geef je een bijzonder en uniek wijngeschenk, waarbij de adoptant (de ontvanger van de cadeaubox) gedurende twaalf maanden eigenaar wordt van twee wijnstokken, wordt meegenomen in het wijnmaakproces en wordt uitgenodigd voor verschillende wijnbelevingen. Na deze periode worden er twee flessen wijn thuisbezorgd van de eigen wijngaard.

Bepaal met welke variant op het adoptiepakket 'Gran reserva' je iemand wilt verrassen en bestel deze via de tegels hieronder. Je ontvangt vervolgens van ons een luxe cadeaubox met uniek adoptiecertificaat, kelnersmes, klein flesje wijn en een  kaartje om je persoonlijke boodschap op te schrijven. Alles klaar om te geven.

Wijnbelevingen in dit adoptiepakket

Wijnproeverij op de wijnhoeve, inclusief rondleiding
Prijswinnende wijnwandeling, met voor beiden een glas wijn bij terugkomst
Diner in de wijngaard, tussen de wijnstokken
Wijnboer voor een dag

Over Wijntuinen

Wijntuinen komt voort uit de behoefte om op belangrijke momenten in het leven iemand een ervaring cadeau te geven die nog lang doorklinkt. En dat gecombineerd met een grote passie van onszelf: wijn. We zochten altijd al graag de wijnboer op, want wat is er mooier dan luisteren naar gepassioneerde wijnverhalen, het ervaren van geweldige smaaksensaties en genieten van de natuur? Met Wijntuinen bieden we cadeaus die belevenissen creëren, je laten genieten van wijn én mensen een speciaal gevoel geven. En vooral dat laatste doen we bij Wijntuinen het liefst. 

Daarnaast vinden we het bij Wijntuinen belangrijk dat we met zijn allen ook aan de natuur en maatschappij denken. Daarom werken we alleen met duurzame wijnboeren en geven we van ieder verkochte wijnstok een donatie aan een mooi maatschappelijk initiatief.

  • Volledige ontzorging zonder verassende kosten
  • Genieten van wijn en  unieke evenementen
  • Duurzaam en maatschappelijk betrokken