Over Wijntuinen

Het team achter de natuurlijke verrassing

Wijntuinen komt voort uit onze eigen behoefte om op belangrijke momenten in het leven iemand een ervaring cadeau te geven die nog lang doorklinkt. En dat gecombineerd met een grote passie van onszelf: wijn. We zochten altijd al graag de wijnboer op, want wat is er mooier dan luisteren naar gepassioneerde wijnverhalen, het ervaren van geweldige smaaksensaties en genieten van de natuur? Met Wijntuinen bieden we cadeaus die belevenissen creëren, je laten genieten van wijn én mensen een speciaal gevoel geven. En vooral dat laatste doen we bij Wijntuinen het liefst.

 

Daarnaast vinden we het bij Wijntuinen belangrijk dat we met zijn allen ook aan de natuur en maatschappij denken. Daarom werken we alleen met biologische of ecologische wijnboeren en geven we van ieder verkochte wijnstok een donatie aan een mooi maatschappelijk initiatief.

Het team

Laura’s energie is net zo bruisend als de Moscato druif. Daarmee zorgt ze in haar rol als project manager altijd voor druk achter het werk voor Wijntuinen. Ze houdt het overzicht op alle mooie plannen die we hebben. Daarnaast staat ze zelf ook met haar voeten in de wijngrond. Net als de Moscato druif heeft Laura een sterk en aromatisch karakter en pakt ze vastberaden de website- en productontwikkeling op.Laura van der Burgt - Sonnemans
Zoals Chardonnay witte wijn populair heeft gemaakt, zo zorgt Anna met haar creatieve marketing-ideeën er bij Wijntuinen voor dat we bekend worden bij het grote publiek.  De Chardonnay is een ronde, veelzijdige druif en zo heeft ook Anna vele talenten. Van het schrijven van teksten en het opstellen van content-plannen, tot het onderhandelen met onze partners. Alles om jullie de mooiste wijnbeleving te kunnen geven.Anna van der Burgt - Aukes
De Gamay is een sterke en populaire druif uit de Beaujolais-streek. Mark kunnen we wel de Gamay van het Wijntuinen-team noemen. Robuust in voorkomen, maar met de fruitige en elegante tonen die hij ook heeft, zorgt hij altijd voor een soepele afdronk. De creativiteit en de diversiteit van fruitsmaken van deze wijn laat Mark zien in het grafisch design dat hij maakt voor Wijntuinen. Daarnaast is hij de strateeg van ons team die zorgt dat Wijntuinen ook op langere termijn goed rijpt.
Mark van der Burgt
Matthieu is de Merlot van Wijntuinen. Zacht en romig van karakter waardoor hij makkelijk is in omgang met iedereen. Maar laat je niet foppen door de eerste zachte dronk, er zitten ook zeker pittige tonen in zijn karakter. Dat maakt hem krachtig. Net als de Merlot is Matthieu zeer productief: hij is onze duizendpoot in het logistieke proces. Bovendien is Matthieu van de details en is de boekhouding bij hem in goede handen. Matthieu Sonnemans

Waar we voor staan

Volledige ontzorging zonder verrassende kosten

Wat is er fijner dan volledig ontzorgd worden? Bestel de cadeaubox, geef het als persoonlijk cadeau en Wijntuinen regelt de rest. We beloven dat je indruk zult maken met onze prachtige cadeaubox. We hebben er zelfs al een persoonlijk kaartje voor je bij gedaan. Jij hoeft daar alleen nog een liefdevolle tekst op te schrijven en klaar ben je. De vermelde prijs is inclusief alle kosten, ook die van het verzenden. Een jaar volledig genieten van een bijzondere wijnbeleving.

Genieten van wijn en
 unieke evenementen

Geef de adoptie van twee wijnstokken cadeau. Het start met een prachtige cadeaubox en gedurende 1 jaar kan de adoptant (cadeauontvanger) deelnemen aan diverse wijnbelevingen die in het adoptiepakket zitten (alles is voor 2 personen). Wandelen door de wijnvelden, een bezoek aan de jaarlijkse wijnfeesten en helpen op de wijngaard als een professional. Hij/ zij wordt uiteraard het hele jaar op de hoogte gehouden van het complete wijnproces. Ervaar de gepassioneerde ambacht van de wijnboer van dichtbij.

Duurzaam en
maatschappelijk betrokken

Duurzaamheid en respect voor de natuur draagt Wijntuinen hoog in het vaandel. Wij werken daarom alleen samen met wijnboeren die op biologische of ecologische wijze wijn telen. Daarnaast vindt Wijntuinen het belangrijk ook aan mensen te denken die door omstandigheden een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Daarom doneren we van ieder wijncadeau een bedrag aan een lokaal maatschappelijk initiatief. Met jouw cadeau maak je dus nog veel meer mensen blij.

Vragen? Neem contact op, wij helpen graag!