Pakket 'Reserva'

Een jaar lang de ultieme wijnbeleving (alles voor 2 pers.)

Bekijk de labels


Binnen het pakket 'Reserva' zijn er 6 varianten (labels) waaruit je kunt kiezen. De inhoud van de cadeaubox en de wijnbelevingen zijn bij alle varianten hetzelfde. Het verschil zit enkel in het wijnetiket in de cadeaubox. De keuze voor wijn die aan het einde van het adoptiejaar wordt geleverd (rood of wit) maak je in het bestelproces. Meer weten over de adoptie van een wijnstok? Lees hier alles over hoe dat in zijn werk gaat.


Voor 14:00 uur besteld, dezelfde werkdag nog verzonden

Kies je variant

Jonge Druif

De Jonge Druif is nog lang niet uitgerijpt, en ook al denken sommige dat de Oude Tak beter past, de Jonge Druif weet wel beter. Het leven vieren is haar motto en daar mag zo vaak mogelijk op geproost worden! Verras haar met een prachtige cadeaubox en biedt haar een kijkje in de wereld van Wijntuinen met de eerlijke biologische wijnen.ruif.
235,-

Torteldruiven

De Torteldruiven zijn met elkaar verstrengeld. Ze blijven dicht bij elkaar en groeien samen uit tot iets moois. Een blend die zal rijpen op liefde. Samen. Voor altijd. Verras jouw Torteldruif of een bruidpaar met een jaar lang romantische wijndates plus heerlijke biologische wijnen rechtstreeks van de wijnboer. Romantischer wordt het niet.
235,-

Oude Tak

De Oude Tak is tot in perfectie gerijpt! Alle ervaringen uit de jonge jaren vormen zich tot deze wijze druif. De geest staat open voor prikkelingen van alle zintuigen. Het genieten kan beginnen en daar past een mooie wijnbeleving uitermate goed bij. Verras deze Oude Tak met twee wijnstokken en laat hem/haar kennis maken met de wereld van Wijntuinen met Nederlandse biologische wijnen.


235,-

Wijnmeester

De Wijnmeester heeft altijd gelijk. Dat straalt hij niet alleen uit, hij weet het ook. Van buiten een ruwe bolster, van binnen nog steeds dat jonge ventje dat het liefst de hele dag in bomen klimt. Of met vuur speelt. Daarom vind je de Wijnmeester vaak in de buurt van de barbecue. Verras deze heerlijke vent met een strakke cadeaubox en laat hem kennis maken met de wereld van Wijntuinen met Nederlandse biologische wijnen. Gaat ie waarderen.
235,-

Wijnmuze

De wijnmuze. Ongrijpbaar, mysterieus, maar met een hart van goud. Op deze chica kun je rekenen. Geef een wijnbeleving aan de wijnmuze in jouw leven. Verras haar met een prachtige cadeaubox en biedt haar een kijkje in de wereld van Wijntuinen met de eerlijke biologische wijnen.

235,-

Santé

(Binnenkort beschikbaar)235,-

Een jaar lang wijnbeleving

Met het Wijntuinen adoptiepakket geef je een bijzonder en uniek wijngeschenk, waarbij de adoptant (de ontvanger van de cadeaubox) gedurende twaalf maanden eigenaar wordt van twee wijnstokken, wordt meegenomen in het wijnmaakproces en wordt uitgenodigd voor verschillende wijnbelevingen. Na deze periode worden er twee flessen wijn thuisbezorgd van de eigen wijngaard.

Bepaal met welke variant op het adoptiepakket 'Reserva' je iemand wilt verrassen en bestel deze via de tegels hieronder. Je ontvangt vervolgens van ons een luxe cadeaubox met uniek adoptiecertificaat, kelnersmes, klein flesje wijn en een  kaartje om je persoonlijke boodschap op te schrijven. Alles klaar om te geven.

Wijnbelevingen in dit adoptiepakket

Kaartjes voor de jaarlijkse wijnfeesten
Prijswinnende wijnwandeling, met voor beiden een glas wijn bij terugkomst
'High-wine' bij de wijnboer
Wijnboer voor een dag

Over Wijntuinen

Wijntuinen komt voort uit de behoefte om op belangrijke momenten in het leven iemand een ervaring cadeau te geven die nog lang doorklinkt. En dat gecombineerd met een grote passie van onszelf: wijn. We zochten altijd al graag de wijnboer op, want wat is er mooier dan luisteren naar gepassioneerde wijnverhalen, het ervaren van geweldige smaaksensaties en genieten van de natuur? Met Wijntuinen bieden we cadeaus die belevenissen creëren, je laten genieten van wijn én mensen een speciaal gevoel geven. En vooral dat laatste doen we bij Wijntuinen het liefst. 

Daarnaast vinden we het bij Wijntuinen belangrijk dat we met zijn allen ook aan de natuur en maatschappij denken. Daarom werken we alleen met duurzame wijnboeren en geven we van ieder verkochte wijnstok een donatie aan een mooi maatschappelijk initiatief.

Waar staan we voor:

  • Volledige ontzorging zonder verassende kosten
  • Genieten van wijn en  unieke evenementen
  • Duurzaam en maatschappelijk betrokken