Over 'Mijn wijnstok'

De Wijntuinen-community waar je je belevingen boekt

Heb je een wijnstok-adoptie van Wijntuinen gekregen? Dan word je een jaar lang meegenomen in het wijnmaakproces, word je uitgenodigd om door je eigen wijngaard te wandelen en krijg je toegang tot unieke wijnbelevingen. Via de 'Mijn wijnstok'-omgeving meld je je onder meer aan voor deze belevingen.

Een paar dagen nadat iemand de Wijntuinen-cadeaubox ontvangt verstuurt Wijntuinen de kersverse adoptant een welkomstbericht met daarin meer uitleg over de wijnstokadoptie. Vlak hierna worden ook de inloggegevens toegestuurd voor de 'Mijn wijnstok'-omgeving. Heb je deze nog niet ontvangen, laat het ons dan weten!

Waar we voor staan

Volledige ontzorging zonder verrassende kosten

Wat is er fijner dan volledig ontzorgd worden? Bestel de cadeaubox, geef het als persoonlijk cadeau en Wijntuinen regelt de rest. We beloven dat je indruk zult maken met onze prachtige cadeaubox. We hebben er zelfs al een persoonlijk kaartje voor je bij gedaan. Jij hoeft daar alleen nog een liefdevolle tekst op te schrijven en klaar ben je. De vermelde prijs is inclusief alle kosten, ook die van het verzenden. Een jaar volledig genieten van een bijzondere wijnbeleving.

Genieten van wijn en
 unieke evenementen

Geef de adoptie van twee wijnstokken cadeau. Het start met een prachtige cadeaubox en gedurende 1 jaar kan de adoptant (cadeauontvanger) deelnemen aan diverse wijnbelevingen die in het adoptiepakket zitten (alles is voor 2 personen). Wandelen door de wijnvelden, een bezoek aan de jaarlijkse wijnfeesten en helpen op de wijngaard als een professional. Hij/ zij wordt uiteraard het hele jaar op de hoogte gehouden van het complete wijnproces. Ervaar de gepassioneerde ambacht van de wijnboer van dichtbij.

Duurzaam en
maatschappelijk betrokken

Duurzaamheid en respect voor de natuur draagt Wijntuinen hoog in het vaandel. Wij werken daarom alleen samen met wijnboeren die op biologische of ecologische wijze wijn telen. Daarnaast vindt Wijntuinen het belangrijk ook aan mensen te denken die door omstandigheden een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Daarom doneren we van ieder wijncadeau een bedrag aan een lokaal maatschappelijk initiatief. Met jouw cadeau maak je dus nog veel meer mensen blij.

Vragen? Neem contact op, wij helpen graag!