Onze liefde voor het inpakken

Op bijzondere momenten wil je een speciaal cadeau geven. Een cadeau dat laat zien hoeveel liefde en geluk je de ander toewenst. Dat zit natuurlijk niet alleen in de inhoud, maar ook in de verpakking. 

Vanaf het moment dat jij je bestelling doorgeeft aan Wijntuinen stoppen wij daarom al onze liefde in het samenstellen en verpakken van de cadeaubox. Vol aandacht schrijven we in ons mooiste handschrift het adoptiecertificaat, doen we een prachtige strik om het hele pakket en leggen we de cadeaubox in een bedje van duurzaam verpakkingsmateriaal zodat de doos in perfecte staat bij jou wordt afgeleverd.

We weten dat je natuurlijk niet kunt wachten tot de postbode met de cadeaubox bij je voor de deur staat. Bestel je voor 14.00u, dan wordt jouw pakket diezelfde dag nog bij ons opgepikt door PostNL. We sturen je ook altijd een e-mail met een track & trace-link, waarmee je precies kunt zien waar je pakket op dat moment is. 

En dan is het daarna aan jou om de cadeaubox te geven aan die speciale persoon die vervolgens een jaar lang zal worden meegenomen in het wijnmaakproces.