High Wine

De juiste wijn en spijs-combinaties zijn van invloed op de smaakbeleving; ze versterken of verzachten de smaaktonen. Tijdens de High Wine zijn de beste smaakcombinaties bij elkaar gezocht om jou ultiem te laten genieten van de wijnproeverij. Zie je het al voor je? De Groesbeekse wijnen proeven aan de rand van de wijnvelden, onder het genot van bijpassende, huisgemaakte en seizoensgebonden lekkernijen.  Een verwennerij voor alle zintuigen! 

De High Wine vindt plaats in het Nederlands Wijnbouwcentrum te Groesbeek. Deelname kan van woensdag tot en met zondag tussen 10:00 uur en 17:00 uur.

"De eerste slok van mijn witte wijn was lekker, de verse zalm smaakte vervolgens ook heel goed. Wat ik niet zag aankomen, was dat mijn tweede slok wijn een verrassende nieuwe wending in smaak had gekregen. Wauw, dat een goede wijnspijs combinatie dit kan doen! En dit was nog maar het begin. Dat in combinatie met het vriendelijke personeel en het fantastische uitzicht over de wijnvelden maakt dat je je even in een andere wereld waant. Wij komen zeker terug!" 

Anna