Help een ander

Wijntuinen vindt het belangrijk dat er ook aan mensen wordt gedacht die door omstandigheden een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Daarom doneert Wijntuinen per cadeaubox een bedrag aan een stichting die mensen helpt met een (tijdelijke) afstand tot de arbeidsmarkt gekoppeld aan Wijngaard Colonjes. Middels een begeleid- en ontwikkeltraject op de wijngaard wordt de kans op een baan vergoot.

In een reële, maar veilige en gestructureerde werkomgeving en met begeleiding door een team van professionals van de stichting, wordt gewerkt aan persoonlijke ontwikkeling en voorbereiding op een arbeidsplek. Dit hoeft niet alleen op het veld te zijn, maar ook in de logistiek, restaurant, winkel en administratie. Zo kunnen ze hun eigen talent ontdekken. 

Naast de begeleiders van de stichting worden ze ook door de vaste medewerkers van Colonjes begeleid. Dit gebeurt met veel persoonlijke aandacht en kennis van het wijnmaakvak. Naast de liefdevolle zorg voor de wijnstokken, spelen zij ook een grote rol bij het ondersteunen van de mensen die vanuit stichting op de wijngaard werken.  

Het geld dat Wijntuinen ieder kwartaal doneert op basis van het aantal verkochte adopties wordt voornamelijk gebruikt om de stichting meer slagkracht te geven en daarmee meer mensen een kans te geven op een passende werkplek op de arbeidsmarkt. Het herwinnen van het zelfvertrouwen in de eigen talenten staat daarbij voorop!

Met jouw cadeau zijn dus nog veel meer mensen blij gemaakt. Op bezoek bij je wijnstok? Vraag dan ook vooral naar het werk van de stichting. De persoonlijke verhalen zijn zeker de moeite waard!