wijn en spijs

Diner in de wijngaard

Diner in de wijngaard en dat gewoon in Nederland! 

Een exclusief 4-gangen diner met bijpassend wijnarrangement in een unieke setting. Genieten op niveau in een gemoedelijke gezellige wijngaard-sfeer. Waar de liefde en passie voor het maken van eerlijke seizoensgebonden biologische gerechten en eigen duurzame wijnen is te proeven. De chefkok en sommelier nemen je mee in hun wijn en spijs reis en laten je maximaal genieten in een omgeving waar al het goede samen komt.

We starten niet voor niks met ontvangst met glas Nederlandse wijn en gelegenheid om kort rond te struinen door de wijngaard. 'Sfeer proeven en onthaasten', om vervolgens aan te schuiven aan de mooi gedekte tafels tussen de wijnstokken. Zie je het al voor je?

"Het was een regenachtige avond tijdens ons diner in de wijngaard, maar dat werd perfect opgelost door de sfeervolle stretchtenten, er was zelfs aan dekentjes gedacht. De gerechten waren verrassend lekker en de wijnen daar zijn gewoonweg verrukkelijk! Dat je aan een tafel in het wijnveld zit maakt het zo bijzonder. Voor ons een onvergetelijke ervaring die wij iedereen aanraden!". 

Pim