Een exclusief 4-gangen diner met bijpassend wijnarrangement in een unieke setting. Genieten op niveau in een gemoedelijke gezellige wijngaard-sfeer. Waar de liefde en passie voor het maken van eerlijke seizoensgebonden biologische gerechten en eigen duurzame wijnen is te proeven. De chefkok en sommelier nemen je mee in hun wijn en spijs reis en laten je maximaal genieten in een omgeving waar al het goede samen komt.
Beleef de Bourgondische levensstijl en geniet van deze onvergetelijke Wijn & Spijs beleving!
Het ontvangst is om 18.00 uur met een welkomstdrankje, struin daarna lekker rond door de wijngaard. Het diner start om ca 18.30 uur.
Volle agenda's in de zomermaanden? Geen probleem, in de wintermaanden bieden we een mooi alternatief voor het Diner in de Wijngaard. Namelijk het Wijn-Spijs Matinee van 14:00 tot ca 17:00 uur. Een middag genieten met ca 8 verschillende gerechtjes en bijpassende wijnen.
Wijn-spijs Matinee oogsteditie
Samen met een Chef-kok Inno Venhorst worden er tijdens het wijn-spijs matinee 8 verschillende gerechtjes geserveerd, geïnspireerd op internationale klassiekers die bij wijnboerenfamilies na de oogst worden gegeten. Hierbij worden ook jonge wijnen geschonken, zelfs wijnen die nog in de maak zijn. Met deze speciale editie wordt de oogstperiode officieel afgesloten.
Datum: 13 oktober van 14:00 tot ca 17:00 uur.
Locatie
Bredeweg 2, Groesbeek
Aanmelden
Het 'Diner in de Wijngaard' wordt voornamelijk in de zomermaanden aangeboden, met daarnaast enkele opties in de lente. In de herfst en wintermaanden bieden een alternatief in de vorm van een Wijn-Spijs Matinee in de middag. Op dit moment zijn onderstaande datums beschikbaar. Past dit niet, of wil je op een ander moment aanschuiven, wacht dan nog even af, nieuwe datums worden meestal één maand van te voren gecommuniceerd.Let op, je kan je eenmaal aanmelden voor deze beleving.
___________________________________