Retourproces - wat kun je doen als je iets retour wilt sturen?

Hoe goed wij ook ons best doen, het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je wijncadeau is beschadigd of dat je er toch niet blij mee bent. Daarom hebben wij een retourproces: 

> Meld je retour aan door middel van het formulier op deze pagina. Je hebt het wettelijke recht om het wijncadeau binnen 14 dagen na ontvangst retour te melden zonder opgave van reden. De reden vragen wij om een passende oplossing te bieden en om onze wijncadeaus nog beter te maken.

> Wij reageren binnen twee werkdagen op je aanmelding. Afhankelijk van de reden retour sturen we je een nazending of ontvang je van ons het retourformulier en retourlabel.

> Verstuur het wijncadeau in de verzenddoos waarin wij deze ook naar jou hebben verstuurd (of een doos die een gelijkwaardige bescherming biedt). Doe het retourformulier ingevuld in de doos en plak het retourlabel over het oude verzendlabel. Plak de doos goed dicht en verstuur deze op eigen kosten (en risico) naar het adres op het retourlabel. Stuur het wijncadeau binnen 14 dagen retour om binnen de wettelijke retourtermijn te blijven.

> Zodra we het pakket bij ons wordt bezorgd krijg je een ontvangstbevestiging en storten wij het aankoopbedrag terug op je bankrekening of credit card (afhankelijk van hoe je de betaling hebt gedaan). Dit doen wij binnen 14 dagen. 

Meld je retour aan