GEEF JOUW RELATIES EEN DUURZAME WIJNBELEVING!

Natuurlijk verbinden bij de Nederlandse  biologische wijnboer

Video Aspect Ratio: 4:1

GEEF JOUW RELATIES EEN DUURZAME WIJNBELEVING!

Natuurlijk verbinden bij de Nederlandse  biologische wijnboer

Geniet, duurzaam en lokaal in de wijngaard

Wijn met een verhaal!

Verras je relaties met een cadeau dat ze meeneemt in het wijnmaakproces en actief uitnodigt voor één of meerdere wijnbelevingen zoals een wijnwandeling, wijnproeverij met rondleiding of diner in de wijngaard. Geef je relaties niet alleen duurzame wijn, maar wijn met een verhaal uit eigen land. Een geschenk dat indruk maakt en nog lang doorklinkt!

Er is van alles mogelijk, maar ieder cadeau bestaat uit onze vaste 3 elementen:

1. Wijn - kies de wijngaard & wijn die het beste bij jouw bedrijf past. Deze wijn wordt verpakt in een kwalitatief hoogwaardige cadeaubox met een origineel certificaat en leuke wijngadgets. 

2. Persoonlijk - Een persoonlijke wijnfles etiket, een flyer met jouw boodschap of andere wensen? Dit alles is mogelijk bij Wijntuinen. 

3. Verbind - Wijntuinen verbindt jouw relatie met de wijnboer. Beleven, onthaasten en genieten in het wijnveld; daar gaan we voor! Er zijn diverse wijnbelevingen mogelijk waaruit je kunt kiezen. Wordt het wandelen in de wijngaard of een wijnproeverij met rondleiding. Kies wat het beste past bij jouw cadeau ontvangers. 

Wat we bij Wijntuinen belangrijk vinden

Puur natuur 
Werken met biologische wijnboeren die continu zoeken naar een duurzame balans tussen mens en natuur

Duurzame oplossingen
Duurzame verpakkingsmaterialen, lokaal geproduceerd en efficiënt verpakt voor verzending

Lokaal genieten

Minimale CO2 emissie door te kiezen voor Nederlandse wijn, van druivenrassen geschikt voor ons klimaat

Maatschappelijk betrokken

Met ieder cadeau doneren aan stichtingen die mensen met afstand tot de arbeidsmarkt begeleiden naar werk (via de wijngaard)


Zie jij jezelf al door dit wijnveld lopen? 

Vraag onze digitale brochure op en dan vertellen we je nog veel meer over de mogelijkheden van Wijntuinen. 
Vraag onze digitale informatiebrochure op
Wijntuinen mag mij updates sturen

Duurzaam genieten

Wijntuinen werkt enkel met duurzame  (biologische) wijngaarden in Nederland. Dat houdt in dat we voor puur natuur gaan, waardoor niet alleen jij, maar ook plant en dier kan blijven genieten. Daarnaast werken we alleen met duurzame materialen. Zo zijn al onze verpakkingen duurzaam; geen plastic in onze wijntuinen. Verantwoord beleven en genieten, daar staat Wijntuinen voor! Doe je mee?

Voor iedereen een kans 

Wijntuinen vindt het belangrijk ook aan mensen te denken die door omstandigheden een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Daarom wordt er vanuit ieder wijngeschenk een donatie gedaan aan een stichting die mensen helpt met een (tijdelijke) afstand tot de arbeidsmarkt. Hoe ze dat doen? Bijvoorbeeld door mensen onder professionele begeleiding mee te laten helpen op de wijnhoeve. 

Wijntuinen in de media

adopteer een wijnstok

Over Wijntuinen

 Bij Wijntuinen vieren we graag successen. En in het bijzonder met degene aan wie we ons willen blijven verbinden. Daar horen geschenken bij die de ander laat zien dat je ze waardeert. Geen anoniem flesje wijn, maar een ervaring. Geen momentopname, maar iets dat natuurlijk verbindt. Wijntuinen biedt daarom duurzame wijncadeaus. Hiervoor hebben we de hulp ingeroepen van de beste biologische wijnboeren van Nederland. Samen met hen creëren we voor al onze klanten een unieke wijnbeleving die indruk maakt. Dit doen wij met respect voor mens en natuur, dat maakt het genieten extra waardevol.

"Goede relaties wil je aan je binden"
"Snelle reactie op onze vragen en het pakket ziet er geweldig uit! Mooi ingepakt en fantastische wijnbeleving! Je merkt dat er over het hele traject goed is nagedacht. Super!"
silhouette_man-woman
Richelle

"Geweldig om een geschenk te kunnen geven waarbij ook aan mens en natuur wordt gedacht. Daarnaast zijn onze wensen meegenomen waardoor het pakket nog beter aansluit bij ons bedrijf. Fantastisch geschenk om te geven, uniek, sjiek en een mooie ervaring."

silhouette_man-woman
Thijs
" Goede service met als eindresultaat een prachtige cadeaubox! Zeker een aanrader als je onderscheidende geschenken zoekt."

silhouette_man-woman
Jalise