In de media

Waar je ons ook tegen had kunnen komen

Uiteraard zijn we vanuit Wijntuinen enthousiast over onze belevingen voor de bourgondische wijnliefhebbers, maar we spotten ons steeds vaker in de verschillende media waarbij we worden bevestigd in deze overtuiging. Hieronder een greep uit de verschillende uitingen.

&C

"Voor een wijnreis of verrukkelijk wijntje hoef je niet naar Zuid-Afrika te vliegen. Om maar even iets te noemen. Met Wijntuinen beleef je de ultieme wijn experience gewoon in good old Holland."

Foodies

"Met Wijntuinen geef je de ultieme duurzame wijnbeleving cadeau. Adopteer wijnstokken bij Nederlandse wijnboeren en maak het gepassioneerde ambacht van dichtbij mee"

Het Parool

Meneer Hamersma's tip:

"Baby geboren? Jubileumjaar? Huwelijk? Kortom, om een cadeautje verlegen? Laat de gelukkige namens jou een wijnrank adopteren (...)"

Grazia

"Zoek je nog een mooi, bijzonder én lekker cadeau? Dan is de cadeaubox van Wijntuinen ideaal!"

The Green List

"Bij thegreenlist.nl hebben we iets tofs ontdekt dat helemaal in het groene lijstje past: Wijntuinen! Adopteer een wijnstok bij een biologische Nederlandse wijnboer met een jaar lang romantische wijnbelevenissen." (lees meer)

Wonen Landelijke Stijl

"Hun passie voor wijn is groot en de behoefte om iemand op een belangrijk moment in het leven een bijzonder cadeau te geven bijna nog groter."

Cork & Clever

"De eerste verrassing wordt bij me thuis afgeleverd! Wanneer ik de strik van de sjieke zwarte cadeaubox losmaak, kan ik mijn nieuwsgierigheid bijna niet bedwingen. Het is vandaag niet mijn verjaardag of een andere feestdag en een cadeau ontvangen voelt speciaal." (lees meer)

Landleven

"Het kan soms lastig zijn om een origineel cadeau te geven. Maak iemand blij met een bijzondere beleving."