Hoe werkt het

Wat betekent een jaar wijnstok-adoptie

Wijntuinen neemt je mee op reis door twaalf maanden wijnstok-adoptie. Geef, beleef en geniet met volle teugen van de wijnen uit onze duurzame wijntuinen en ervaar de unieke wijnbeleving! Met het Wijntuinen adoptiepakket geef je een uniek en bijzonder wijngeschenk.

Stap 1: GEEF

Bepaal met welk wijnstok-adoptiepakket je iemand wilt verrassen. Nadat je het pakket hebt gekozen, kies je het label: Jonge Druif, Torteldruiven, Oude Tak, Wijnmuze of Wijnmeester. In het betaalproces bepaal je of je wit of rode wijn wilt.

Hoewel we je gedurende het bestelproces vragen om gegevens van de uiteindelijke ontvanger van de cadeaubox (e-mail, huisadres, telefoonnummer e.d.), krijgt deze persoon niets van ons te horen voordat je de cadeaubox hebt gegeven. Het moet natuurlijk wel een verrassing blijven!

Binnen 2 werkdagen ontvang je van ons in een beschermende verzenddoos de luxe cadeaubox (zie afbeelding hiernaast) met uniek adoptiecertificaat, kelnersmes, klein flesje wijn (om alvast te proeven) en een  kaartje om je persoonlijke boodschap op te vermelden.

Je bent nu helemaal klaar om de wijnstokadoptie cadeau te geven! 

Stap 2: BELEEF

Degene die het wijnstokadoptie-pakket van jou ontvangt wordt een jaar lang adoptant van twee eigen wijnstokken op de wijngaard van onze wijnboer. Een paar dagen na het krijgen van de cadeaubox versturen wij onze welkomst-mail naar de adoptant. De wijnbeleving is nu echt gestart! 

Gedurende 12 maanden wordt de adoptant via e-mails op de hoogte gehouden van het complete wijnproces en kan hij/ zij samen met een vriend/ vriendin deelnemen aan verschillende wijnbelevingen. Welke belevingen dit zijn hangt af van het pakket dat je hebt gekozen. Denk aan een diner in de wijngaard, wijnproeverij met rondleiding, high wine, wijnwandeling, Wijnboer voor een Dag of de jaarlijkse wijnfeesten. Alle belevingen zijn standaard voor twee personen.

Via een besloten website kan de adoptant zich gedurende het jaar inschrijven voor alle evenementen die in het adoptiepakket zitten. In elk seizoen zijn er activiteiten, waardoor het wijnmaakproces helemaal kan worden ervaren.

Stap 3: GENIET

Na een jaar krijgt de adoptant twee flessen wijn thuisbezorgd 'uit eigen wijngaard', vergezeld van een heerlijke wijnspijs-tip. De wijn in het pakket is de wijn die jij bij aankoop hebt gekozen (rood of wit) en ook als klein flesje in de cadeaubox zit.

Wel zo fijn; wij rekenen hier geen extra verzendkosten. Alles zit al verwerkt in de prijs van het wijnstokadoptie-pakket.

Proost!

Volledige ontzorging zonder verrassende kosten

Genieten van wijn en
 unieke evenementen

Duurzaam en
maatschappelijk betrokken

Blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de Wijntuinen genietmomentjes en ontvang ieder kwartaal onze nieuwsbrief met de leukste wijnbelevingtips en wijn-spijs toppers.

Ik meld me aan

Wijntuinen mag mij updates sturen